VM trøje til Danmarks landshold 2010

Se den VM trøje, som Danmark skal spille med i Sydafrika til sommer.

Den 12. november sidste år blev den nye VM-trøje præsenteret ved et pressemøde. DBU, Adidas og nogle landsholdspillere var med til præsentationen af det fodboldtrøjer og fodboldbukser, som vi skal heppe på til slutrunden i Sydafrika til sommer.
Bliv klar til VM og bestil din egen VM-trøje.
Man kan også få en billigere - og måske endnu federe - trøje fra VM i 1986!
Bestil den gamle trøje her.
.

På shopla.dk kan du give din mening om den gamle landsholdtrøje fra 86.

Til top

VM trøje med Dannebrog

I den oprindelige pressemeddelelse fra Adidas, der er dette VMs trøjesponsor til Landsholdet, lyder det, at vores VM trøje er inspireret af den gamle myte om Dannebrog. Det danske flag, der efter sigende faldt ned fra himlen i Estland under et voldsomt slag i Estland.

De 11 stiplede linjer tværs over brystet på den nye VM trøje hylder det velfungerende landsholdskollektiv og hver af de 11 landsholdsspillere der vil være på banen til sommerens VM-turnering.

Til top

Hummel er stadig i kulden

Hummel har altid været trøje-sponsor for landsholdet - indtil for et par år siden, hvor Adidas kom på banen. Det således også Adidas, der står bag årets VM-trøje, men det huer ikke de danske roligans, der helst så at traditionen med det danske tøjmærke Hummel som hovedsponsor til fodboldtrøjer og fodboldshorts holdt ved. Men de kolde fakta er, at Adidas havde en større pengepung med til forhandlingerne, og derfor har DBU altså fravalgt Hummel - også til sommerens VM.

Utilfredsheden blandt fodboldfans er ikke til at komme uden om - der er ovenikøbet blevet oprettet en Facebook gruppe imod den nye sponsor af fodboldtrøjer til Landsholdet. Adidas kæmper selv for fans på Facebook, hvor de har lanceret denne konkurrence om at vinde den største VM-trøje.

Til top
På denne side


Del siden med venner:
| Flere